Blaser R8 Ruthenium

Blaser R8 Ruthenium

För att göra din Blaser R8 ännu mer unik kan du välja slutstycke och ett populärt val i sammanhanget är rutenium. Materialet är en av världens mest ovanliga ädelmetaller som liknar borstat stål. Du kan lägga det här slutstycket på nästan alla R8 modeller. Tänk bara på att det är olika slutstycken på olika kaliber.

Modeller med rutenium som tillval

R8 är ett modulvapen vilket innebär att du kan mer eller mindre välja alla delar på vapnet själv. Just slutstycket i rutenium finns att välja både till höger och vänster sida på handtaget på modellerna:

Gillar du standardmodellen R8 kan du faktiskt också välja den fast med ett slutstycke i rutenium. Då har du en hel kolv i trä, men med ett slutstycke i den eleganta ädelmetallen.

Tillsammans med det här har avtryckaren och slutstycksknoppen försetts med DLC, ”Diamond like Carbon” som inte bara ger en snygg finish utan även ökar slitstyrkan på delarna.

Blaser R8 Ruthenium

Se erbjudandet för Blaser R8 Ruthenium

Tryck på knappen nedan för att slussas vidare till jaktbutiken som innehaver det bästa priset för vapnet!

Blaser R8 Professional Success Ruthenium

Det här är den studsare på marknaden som gör andra jägare långa i ansiktet av avundsjuka. R8 Professional Success Ruthenium har allt. Uppgraderingen från R93, tumhålskolven i syntet som väger nästan ingenting och dessutom ett slutstycke i en av världens mest ovanliga ädelmetaller – rutenium.

Blaser R8 Success Ruthenium

Modellen R8 Success Ruthenium har en tumhålskolv och där du som på de övriga modellerna kan göra en del tillval. Som nämndes i inledningen finns Success Ruthenium Blaser vänster för den vänsterhänte skytten.

Att välja en Blaser R8 Ruthenium Success ger dig en bra studsare till älgjakten, hjortjakten eller drevjakten och givetvis bör du ha en riktigt snygg Blaser koffert att förvara geväret i när du reser med det. De brukar finnas en del i paketlösningar när du köper en Blaser R8, så att du garanterat har en säker förvaring även under transport.

Kameleonten R8 Ruthenium från Blaser

Eftersom R8 har en del olika modeller och hela serien består av modulvapen, finns det inget som hindrar dig från att använda studsaren för både drevjakt och sittande jakt. Det enda som kan stoppa dig är personligt tycke och smak, du behöver bra fundera på om tumhålskolven är något för dig eller inte.

Rakrepetersystemet är det som utmärker alla Blasers älgstudsare och den finns givetvis även på på Ruthenium. Det brukar, precis som tumhålskolven, även vara det som jägarna antingen tycker om eller inte.

Många av detaljerna på kolven kommer från sportskyttet, där bland annat den justerbara kammen har använts länge. Detaljerna är framtagna där för att öka precisionen i skyttet, så det är egentligen rimligt att de används till jaktvapen också.

Brett utbud av kolvar

Det breda utbudet av kolvar som finns i R8 är en stor del i varför vapnet är så populärt. Du kan nästan välja obegränsat hur du vill ha din kolv och vill du ha olika kolvar till din favoritpipa kan du investera i flera. Varianter utöver Ruthenium är bland annat:

  • Kolfiber
  • Valnöt eller annat träslag
  • Med lädergrepp
  • Justerbar kam
  • Justerbar bakkappa

Pipor och slutstycken

Blaser har flera olika pipor du kan välja mellan, bland andra en med integrerad ljuddämpare. När det kommer till slutstyckena kan du välja nästan lika många varianter där. Olika färger och material på detaljnivå. Du kan till och med välja vilken typ av knopp på handtaget till slutstycket du vill ha.

Sammantaget kan vi definitivt säga Blaser R8 Ruthenium är en studsare som inte går av för hackor. Ädelmetallen är väldigt ovanlig och därför tillverkar Blaser inte alltför många sådana här slutstycken. När du väl har ett sånt, har du ett verkligen unikt vapen.