Blaser R8 success

Blaser R8 Success

Älgstudsaren Blaser R8 Success har varit på många jägares läppar sedan det lanserades. Success är nämligen modellen som har en av de funktioner som är signifikanta för Blaser: tumhålskolven.

Det är enkelt förklarat ett pistolgrepp som gör att du får en mer ergonomisk vinkel när du har fingret placerat mot avtryckaren. Lösningen har inte varit vanlig på jaktgevär förut, men Blaser har alltså satsat stort på det här.

Success kan därmed sägas vara en exklusivare variant av grundmodellen R8, men precis som när det gäller alla andra gevär från Blaser är den anpassningsbar nästan i det oändliga.

Blaser r8 success

Se erbjudandet för Blaser R8 Success

Tryck på knappen nedan för att slussas vidare till jaktbutiken som innehaver det bästa priset för vapnet!

Modulärt vapensystem

Ett avancerat modulsystem gör exempelvis att du kan byta ut många delar på vapnet. Delar som du kan byta ut och kombinera är bland annat kolv, pipa, kaliber, fäste, förkolv och slutstycke.

Om du är obekant med Blasers modulsystem förstår du säkert vilken otrolig flexibilitet det ger att sätta ihop ett vapen som är perfekt för både dina fysiska förutsättningar och vad du ska ha vapnet till.

Men inte minst ger studsaren det som är det absolut viktigaste: ergonomi och greppvänlighet som gör att du har de allra bästa förutsättningar att skjuta med absolut precision.

Prisbild

Eftersom Success är anpassningsbar varierar priset givetvis också kraftigt. Dessutom ska det sägas: vapnet i sig är inte heller billigt till att börja med. Du får räkna med ett grundpris på ungefär 50 000 kronor i runda slängar. Bygger du sedan på den med extra allt, inklusive ett sikte med avancerad optik, kan du utan problem hamna på en slutsumma på över 100 000 kronor.

Det är alltså inget för den som är ute efter ett budgetvapen utan är för dig som är beredd att betala för kvalitet. Men du kan köpa hela Blaser R8 Success paket hos många vapenhandlare och på det sättet få mer för pengarna. Det är även värt att hålla utkik efter en Blaser R8 Success kampanj på nätet. En sådan kan ge en rätt bra rabatt på inköpet.

Blaser R8 Success kolv

Framstock och kolv kan också fås i ett flertal olika material. Här har Blaser verkligen inte snålat med modellerna. Blaser R8 Success trä är klassikern som är tillverkad i valnötsträ.

En Blaser R8 Success träkolv kan du också få i olika kvaliteter på träet, från märkning 4 till 7. Alla kvaliteterna är mycket hållbara, men den sistnämnda är den du ska ha om du vill ha ett riktigt tåligt vapen som klarar stötar och smällar utan problem.

Men du kan också välja ett gevär som inte är tillverkat i valnötsträ. Success finns i en rad olika material. Alla har modulsystemet som utgångspunkt som du sedan kan bygga på. Varesig du gillar klassiska trävapen eller riktigt minimalistiska varianter i exklusiva funktionsmaterial, hittar du garanterat en favorit bland modellerna. Låt oss titta lite på vilka utföranden som du kan få Success i.

Det är till och med så att det nästan är onödigt att diskutera modeller när det gäller Blaser eftersom du kan skräddarsy en lösning som är helt unik för dig. Men låt oss titta på de modeller som företaget lanserar i kategorin Success.

Varianter på Blaser R8 Success

  • Blaser R8 Professional Success. Professional ett vapen som är konstruerat för hårda tag. Har även mycket god rekyldämpning. Det här är helt enkelt modellen för dig som kräver det där lilla extra av ditt vapen.
  • Blaser R8 Professional Success Leather. Samma modell som ovan men här med bekväma läderdetaljer kring grepp och framstock.
  • Blaser R8 Professional Success Carbon. Kolfiber är ett av de mest hållbara materialen vi har och ett gevär tillverkad i kolfiber är helt enkelt ett vapen som du kan ha med dig under de mest krävande omständigheter. Finns också som Blaser R8 Success Carbon.
  • Blaser R8 Professional Success Monza. Den här modellen tar ett steg till från den ovanstående modellen och ger dig en iögonfallande design med röda ingraveringar i stocken. Finns också i dammodell (Monza Lady) med kortare kolv och rosa detaljer.
  • Blaser R8 Professional Success Ruthenium. Ädelmetallen rutenium är ett annat mycket hållbart material som ger en speciell silverblank finish som definitivt drar blickarna till sig. Kanske får du till och med en och annan avundsjuk blick från dina jaktkollegor.
  • Blaser R8 Silence Success Leather. Impregnerat läder i greppet gör vapnet bekvämt och skönt att hålla och bidrar också till god precision i skottögonblicket.
  • Blaser R8 Success Silence. Den här modellen har en inbyggd ljuddämpare i pipen som gör vapnet exceptionellt tyst och skonar hörseln för dig, dina jaktkollegor och inte minst hundarna.
  • Blaser R8 Success Adjustable. På stockarna med syntetiskt material kan du beställa en justerbar kolvkam vid köpet om återförsäljaren erbjuder det och inte redan har det i sortimentet. För dig som föredrar trästock ser lösningen lite annorlunda ut men går att implementera även där. Kolvkammen gör att du får ytterligare en stödpunkt och är en utmärkt funktion för dig som bedriver långhållsjakt.

Tillbehör

Som vi tidigare nämnt finns det ett antal tillbehör som du dessutom kan komplettera modellerna med. Jagar du på natten kan vi rekommendera deras speciella tillbehör för kikarsikten som gör att du kan få ett termiskt mörkersikte av ditt helt vanliga sikte. Perfekt för vildsvinsjakten med andra ord. Blaser har också ett avancerat rödpunktssikte i sortimentet om du tycker att det är ett säkert och effektivt sätt att jaga.

Om du vill kan du också investera i ett rekylstopp vid beställningen av din nya Blaser. Den består av en stålcylinder med tungstenspärlor som integreras i stocken. Den ger extra mycket stadga för skytten och sänker också rekylen med upp till 20 %. Det är väl värt investeringen om du tycker att det är påfrestande med rekylen från ett kraftfullt vapen som det här.

Om du vill ha ett vapenstöd kan du välja en specialanpassad bipod från Blaser. Perfekt när du vill undvika att bli trött i armarna på långa pass, med risk att få minskad precision i skottögonblicket.