Jaktvapen

Det viktigaste om jaktvapnet Beretta BRX1

Beretta BRX1

Det viktigaste om jaktvapnet Beretta BRX1

Först och främst har jakt blivit omåttligt populärt på grund av den adrenalinkick det ger. Dessutom är det väldigt utmanande inte minst eftersom du måste hantera ett jaktvapen.

Förutom att det kräver en hel del tekniska kunskaper om hur jaktvapnet fungerar måste du även kunna ha precision nog att träffa djuret du jagar. När du läser vidare lär du dig allt du behöver om Beretta BRX1 som på många sätt är framtidens jaktvapnen.

Första kulvapnet från världsledande Beretta

Under 500 år har det Italienska familjeföretaget Beretta levererat högkvalitativa jaktvapen som alltid fått höga betyg och blivit populära bland jaktentusiaster. Det som har varit efterfrågat men saknats i Berettas fantastiska sortiment av jaktvapen är kulvapen som nu för första gången går att köpa. Därför är det inte konstigt att trycket är hårt och många undrar vilka funktioner Beretta BRX1 har.

Eftersom Beretta BRX1 är utvecklat utifrån erfarenheter av att utveckla militära vapen har kulvapnet fått extra mycket uppmärksamhet. Jaktvapnet är på många sätt revolutionerande och nedan kan du läsa mer om Beretta BRX1 och varför du ska köpa det.

Sammanfattning om Beretta BRX1

 • Italienska vapentillverkaren Beretta med 500 års erfarenhet
 • Högkvalitativt kulvapen
 • Redan antaget på militära vapen med maximal säkerhet

Varför du ska köpa Beretta BRX1

Oavsett om du jämför Beretta BRX1 pris eller kvalitet med andra kulvapen är Beretta väldigt prisvärt. Under 20 000 kronor för ett pålitligt kulvapen där Beretta BRX1 vikt 3,3 kg är ett relativt lätthanterligt jaktvapen med många olika funktioner.

BRX1 garanterar högsta noggrannhet, precision, säkerhet och användarvänlighet från det första draget i avtryckaren till smidigheten vid omladdning. Det är flexibelt nog och du kan variera Beretta BRX1 kaliber. Dessutom är det flexibelt eftersom du kan byta från höger hand till vänster utan några verktyg. Det här gör BRX1 till ett mångsidigt, modernt, modulärt vapen som passar alla typer av jakt- och skjutmiljöer. Därmed erbjuder Beretta på många sätt ett revolutionerande jaktvapen genom ett linjärt system för omladdning.

Beretta brx1 paket innehåller:

 • Rakrepeter
 • System för pipbyte
 • Inbyggt fäste för kikarsikte
 • Säkerhetssystem 3-lägessäkring: 3 positioner genom skjut och ladda om, låst avtryckare, fri bult för säker lastning och lossning, avtryckare och bultlås
 • Justerbar bakkappa
 • 5-skotts avtagbart magasin, tillverkat med inslag av orange för maximal synlighet med 5 skottkapacitet även för magnum kaliber
 • Fabriksgängad M 14 x1 med gänglock för 16 mm Beretta BRX1 pipor
 • 3-stegs justerbart tryck: Justerbar avtryckare med 3 olika positioner (från 950 till 1 500 gram).
 • Passar både höger och vänsterskyttar med att byta sida på slutstyckshandtaget.
 • Stängningssystem med 8 klackbult (16 för magnum caliber).

Beretta BRX1 test

När du använder kulvapnet har studsaren rak kolv och den kan du anpassa och även förlänga. Det du behöver göra är endast rotera slutstyckshuvudet 180 grader. Dessutom kan du smidigt sätta utkastaren på andra sidan. Trots att många jaktvapen är för högerhänta är det här en utmärkt funktion som ger vänsterhänta möjligheten att också använda Beretta BRX1.

Några funktioner som blivit extra uppskattade är kulvapnets trelägessäkring. Det här innebär att du i läget nederst inte kan öppna vapnet och för den delen inte heller trycka av. Om du hamnar i mellanläget kommer du se en vit markering. Trots att du inte kan trycka av här heller kan du istället plundra vapnet.

Du kommer endast kunna trycka av i översta läget som tydligt är markerat med rött. Dessutom finns möjlighet att justera trycket. Oavsett vad du har använt hittills ska du veta att du behöver hålla koll på tre olika lägen för trycket. Det här innebär att du kan anpassa trycket genom att ställa in det på 900, 1200 och 1500 gram. Därmed ger den här funktionen dig möjlighet att vara flexibel beroende på vad du ska jaga. Till din hjälp har du även en M 14-gänga och därmed kan du med Beretta BRX1 köpa en användbar ljuddämpare.

Summering BRX1 Beretta

Om du vill ha ett revolutionerande kulvapen som är pålitligt med många olika funktioner ska du köpa Beretta BRX1. Framförallt bygger kulvapnet på funktioner som redan är beprövade inte minst inom den militära sfären. Dessutom finns många avancerade som du smidigt kan använda dig av och därmed är Beretta BRX1 precision väldigt bra. Oavsett vilken typ av jakt du föredrar kommer du få ett högkvalitativt jaktvapen som inger respekt.